LTR Data

Prefer the English version? - click here!

Phone: +46 70-345 89 52
E-mail: olof@ltr-data.se
MSN Messenger: ol@ltr-data.se
Skype: live:ol
View Olof Lagerkvist's profile on LinkedIn

Erfarenheter
Jag har omkring 26 års erfarenhet av drift, administration, anpassningar och integration av datorer, nätverk, affärssystem m m, framförallt i Windowsmiljö. Jag utgår från Borås men har uppdrag på många håll. När det gäller rådgivning och support på telefon/mail/im eller längre uppdrag, t ex programmering och anpassningar sätter jag inga geografiska begränsningar. För att se ett urval av erfarenhetsområden, ladda gärna ner mitt CV (svenska) eller CV (engelska). För ett CV med tyngdpunkt på lite mer specificerat vilka typer av programmeringsprojekt jag har sysslat med, ladda ner det här istället (engelska) eller på svenska. (Senaste uppdatering av CV 17 January 2020.)

Gratis program för reseplanering

Gratis program för systemadministration och underhåll
Ta en titt på mina gratisprogram med öppen källkod. Det är en stor samling verktyg, mestadels för att underlätta administration, teknisk support och programutveckling i Windows. Programmen kan också ses som exempel på vad jag kan specialanpassa. Så tveka inte att skicka mig ett e-mail om du har några frågor kring programmen, oavsett om det är felrapporter, idéer till vidareutveckling eller om du vill ha något liknande program specialskrivet för dina behov.


LTR Data, Olof Lagerkvist, Borås, Sweden
Tel: +46 70 345 89 52
E-mail: olof@ltr-data.seSajten använder inte cookies för att tillhandahålla tjänster eller funktioner. Däremot kan annonser från Google och tredje parts annonsnätverk använda cookies för att anpassa annonser. Läs mer här.
Länkar från Google. Inte mina produkter, men kan kanske vara av instresse ändå: